Hoppa till innehåll

Skräddarsydda hemsidor

Saknar du en hemsida åt din verksamhet? Eller behöver din nuvarande en uppfräschning? Logoforma fokuserar på användarvänlighet och mobilanpassning.

Beställ en hemsida

En bra grund för de flesta nystartade och mindre företag är paketet “Hemsida BAS” som beskrivs här nedan. Du kan även få hjälp med att fräscha upp din gamla hemsida genom modernare design och mobilanpassning. Inom webbutveckling förändras tekniken ständigt så det gäller att hålla sig uppdaterad.

Vill du anlita Logoforma?
Skicka ett mail till info@logoforma.se

Beställ hemsida

Hemsida BAS

4.900 kr (exkl. moms)

Genom delbetalning behöver du inte ta hela kostnaden på en gång. Hos Logoforma betalar du halva summan vid projektstart och resterande summa efter godkänd leverans.

Detta ingår alltid vid nybeställning:

✅ Vägledning i val av webbhotell samt hjälp med registrering av domännamn (externa kostnader till webbhotell tillkommer).

✅ Installation och konfiguration av hemsidan i WordPress via ditt webbhotell.

✅ Uppsättning av företagsmail med hemsidans domän.

✅ Strukturell uppbyggnad av hemsidans alla delar. Max 6 sidor utöver startsidan.

✅ Kundspecifik design.

✅ Webboptimering och redigering av max 20 bilder.

✅ Utformning av texter till hemsidan. Alternativt korrläsning/renskrivning av redan färdiga texter.

✅ Kontaktformulär för besökare/kunder.

✅ Länkning till sociala medier.

✅ Anpassning av hemsidan för mobil och surfplatta.

✅ Testkörning av färdig hemsida från olika enheter och webbläsare.

Behöver du en större webbplats, fler funktioner eller andra avancerade lösningar kan du begära en offert på detta. Det kan handla om e-handel, bokningssystem, nyhetsbrev, språköversättning osv. Här har du möjlighet att få en skräddarsydd lösning för just din verksamhet.

Anlita Logoforma som webbansvarig

När en hemsida är färdig behöver den förvaltas genom löpande underhåll och uppdateringar. Detta innefattar bland annat säkerhet och drift, systemuppdateringar, backuper, vidareutveckling, felsökning av problem som kan uppstå etc. En stor del handlar också om att hålla hemsidans innehåll aktuellt med korrekt och uppdaterad information.

Många småföretagare upplever att de saknar både tid och teknisk kunskap till detta och därför finns möjligheten att anlita Logoforma som webbansvarig. Då sköts allt ovanstående mot en löpande månadskostnad där priset baseras på hemsidans storlek samt behov av uppdateringar. Genom denna tjänst sparar du både tid och huvudbry, samt säkerställer att hemsidan fungerar som den ska.

Frågor & svar om hemsidor

Tryck på önskad fråga för att fälla ut svaret.

Hos Logoforma får du en hemsida med basfunktioner för 4.900 kr (exkl. moms). Har du behov av en större eller mer komplex webbplats, eller vill ha en uppfräschning av din gamla, lämnas en offert på detta.

Det beror såklart på hemsidans omfattning, men räkna med ca 4-5 veckor innan den är klar för lansering. Detta är från och med att allt underlag i form av texter och bilder har skickats in.

Ja, absolut! Du skickar in all skriftlig information som efterfrågas, så sammanställs och renskrivs allt för hemsidan. Tydliga och välskrivna texter med korrekt språkbruk är en viktig del av att skapa förtroende.

För att uppnå bästa resultat bearbetas och optimeras också alla bilder innan publicering, men det är ändå en stark rekommendation att du tar hjälp av någon som är duktig på att fotografera om du inte redan har bra bilder.

Innehållet är alltid stommen man bygger form och funktion runt. En webbplats med dåligt innehåll kan visserligen förbättras, men aldrig räddas av enbart design.

Överlag, ja! Men det beror också på vilken kunskapsnivå du har, hur mycket tid du har att avsätta och hur mycket uppdateringar hemsidan kräver. Vill du hellre ha en webbansvarig som sköter och uppdaterar hemsidan åt dig kan Logoforma ta över ansvaret mot en löpande månadskostnad.

En bra hemsida ska ha relevant innehåll för besökaren, förpackat i en snygg design. Den måste uppfattas som användarvänlig och enkel att förstå, annars går man snabbt miste om återkommande besökare. Nuförtiden MÅSTE också allt vara mobilanpassat med tanke på hur många som surfar via telefonen.

Tydlighet & struktur är A och O. Därför brukar webbplatser som är svåra att förstå sig på ratas av besökare. Det kan handla om att de är ologiskt uppbyggda, svårnavigerade eller bara allmänt röriga. Ett överflöd av grafik och innehåll gör också att man får svårt att sortera och ta in all information. Då är det bättre att tänka “less is more”.

Enkelt förklarat är WordPress ett webbpubliceringssystem som används för att skapa och hantera olika typer av webbplatser på ett lite enklare sätt. Om inget annat önskemål finns bygger Logoforma sina hemsidor i WordPress.

Alla webbplatser och hemsidor måste ha en adress som leder besökaren rätt. När man pratar om adress menar man oftast domännamn, exempelvis logoforma.se.

En hemsida måste också ha någonstans att lagras. Via olika webbhotell kan man hyra lagringsutrymme på deras servrar så att hemsidan kan publiceras på internet.

Om du behöver hjälp med att registrera domännamn och skaffa webbhotell kan detta ordnas.

Gå till toppen